Η make-up artist Κωνσταντίνα Μάρκου έχει γίνει γνωστή για τα φυσικά αέρινα μακιγιάζ της και για τα όμορφα πρόσωπα που δημιουργεί χωρίς να τα αλλάζει ή να τα παραφορτώνει.

Έχει πολυάριθμες σπουδές σε επαγγελματικό μακιγιάζημιμόνιμο μακιγιάζπαραϊατρικό τατουάζextension βλεφαρίδων, γιατί με ό,τι ασχοληθεί θέλει να έχει την απόλυτη και βαθιά γνώση του αντικειμένου.
Έχει αναλάβει τα μακιγιάζ σε παραστάσεις σύγχρονου χορού, και σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, σε fashion shows, σε καλλιστεία, σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών. Επίσης έχει κάνει τα μακιγιάζ γνωστών καλλιτεχνών και έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ για το εξώφυλλο περιοδικού!
Συνεργάζεται με φωτογράφους σε διάφορα projects. Ανάμεσα σε αυτά, το μακιγιάζ και το styling σε διεθνές περιοδικό φωτογραφίας.

Γνωστή εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ την επιλέγει διαρκώς τα τελευταία χρόνια στα live events για τα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά μακιγιάζ της σε face και body-painting.

Έχει κερδίσει την 1η θέση σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ημιμόνιμου Μακιγιάζ το 2016, όπου διακρίθηκε ανάμεσα σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Make up artist – Bridal make up – artist Eyelash extension – Extension βλεφαρίδων – Νυφικό μακιγιάζ
Επαγγελματικό μακιγιάζ – Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Πηγή: https://www.epilogesgamou.gr/listing/markou-konstantina/