Λιστα Γαμου 2020

Λιστα Γαμου 2020

Άρθρο στο περιοδικό ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MAKE-UP ARTIST ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ. Πώς να διαλέξετε τον κατάλληλο make up artist για την ημέρα του γάμου σας!
Η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία γι’ αυτή τη μοναδική ημέρα της ζωής σας είναι πολύ σημαντική! Ο make up artist θα επιμεληθεί το μακιγιάζ σας, που είναι πολύ βασικό κομμάτι της εμφάνισής σας, και συνεπώς θα καθορίσει την τελική σας εικόνα ως νύφη.
Άρα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις που έχετε θέσει, ώστε να μπορέσετε να συνεργαστείτε αρμονικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αρχικά, κάντε την προσωπική σας έρευνα αρκετούς μήνες πριν.
Εάν δείτε κάποια νύφη που σας άρεσε πολύ το μακιγιάζ της, ζητήστε της πληροφορίες.
Δείτε δουλειές του-της (portfolio, άλλες φωτογραφήσεις).
Κάντε έρευνα στο διαδίκτυο, στα social media και στις ιστοσελίδες.
Ρωτήστε τον φωτογράφο με ποιους επαγγελματίες έχει συνεργαστεί σωστά και χωρίς απρόοπτα.
Ρωτήστε γνωστούς σας για να διασταυρώσετε πληροφορίες.
Στη συνέχεια κάντε ένα δοκιμαστικό ραντεβού και πείτε τη γνώμη σας για το μακιγιάζ που προτιμάτε, αλλά ζητήστε του να σας προτείνει κάποιο look. Aφήστε τον να σας καθοδηγήσει με βάση την εμπειρία και τις τεχνικές του γνώσεις, γιατί ένας έμπειρος επαγγελματίας makeup artist μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο, ιδανικό μακιγιάζ για κάθε πρόσωπο ξεχωριστά .
Αποφύγετε τις υπερβολές και μην παρασύρεστε από τις έντονες τάσεις, αλλά προσπαθήστε να ισορροπήσετε τη μόδα με το προσωπικό σας στυλ. Μην ξεχνάτε πως στο γάμο σας θέλετε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και πως οι φωτογραφίες σας θα μείνουν για πάντα, οπότε θέλετε το αποτέλεσμα της εικόνας σας να είναι διαχρονικό!
Κάθε makeup artist έχει το δικό του προσωπικό στυλ, εμπιστευθείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.
Κωνσταντίνα Μάρκου
Makeup – Permanent Makeup – Eyelash Artist
Καθηγήτρια Μακιγιάζ
No Comments

Post A Comment